Stegte kartoffeltern med grønt og spejlæg. Hertil ketchup.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegte kartoffeltern med grønt og spejlæg. Hertil ketchup.

I samarbejde med

En simpel ret med ovnstegte kartoffeltern vendt med en færdig grøntsagsblanding. Stegt på panden med soja og spejlæg på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.

3. Varm en dyb pande op med olivenolie og tilsæt grøntsagsblandingen. Steg grøntsagerne godt af og tilsæt soya.

4. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

5. Vend kartoffelternene sammen med grøntsagsblandingen eller server hver for sig med spejlæg på toppen og ketchup som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne.

Ekstra smag: Top med friskhakket krydderier - f.eks. persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre