Stegte nudler med æg og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 200 gramgulerødder
  • 4 stkforårsløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 6 stkæg
  • 150 grambønnespirer
  • 3 spsksoya
  • 2 spskfiskesauce
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegte nudler med æg og grøntsager

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En super nem nudelret, der er perfekt til dage med fart på, hvor der ikke er så meget tid til madlavning. Stegte nudler med masser af grøntsager og masser af smag - helt uden kød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 200 gramgulerødder
  • 4 stkforårsløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 6 stkæg
  • 150 grambønnespirer
  • 3 spsksoya
  • 2 spskfiskesauce
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne som anvist på pakken og sigt efterfølgende vandet fra.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak forårsløg og hvidløg fint. Pluk buketter af skyllet broccoli og skær dem i mindre stykker.

3. Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie. Slå æggene ud i wokken, rør dem hurtigt sammen og steg i ca. 1 min. Stil dem herefter til side på en tallerken.

4. Tilsæt endnu en god sjat olivenolie i wokken og steg hvidløg, broccoli, gulerødder og halvdelen af forårsløgene. Steg grøntsagerne til de er let gyldne men stadig sprøde.

5. Vend herefter bønnespirer, nudler og æg i wokken og smag til med soya og fiskesauce.

6. Server wokken med topping af hakkede forårsløg og cashewnødder. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage om nudlerne er "al dente" og kogte nok. De kan også smage til - og dække bord naturligvis!

Ekstra smag: Tilsæt ekstra limesaft og chili

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre