Stegte ris med kyllingerester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno elsker vi mad til to dage! Her har vi f.eks. brugt resterne fra vores lækre risret til hurtige stegte ris dagen derpå - med lidt ekstra edamamebønner.

Fremgangsmåde

1. Kom de frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i ca. fem minutter og hæld vandet fra. Skær de resterende kyllingestykker fra risretten i strimler.

2. Pisk æggene sammen og steg dem til røræg i lidt olivenolie i en wok eller dyb pande. De skal kun have, så de lige nøjagtigt er begyndt at stivne - ellers bliver de tørre. Stil dem til side.

3. Lynsteg nu resterne fra gårsdagens risret sammen med halvdelen af soyaen, mens du rører godt undervejs. Læg evt. låg på eller dæk til med alufolie undervejs, hvis du bruger en wok. Så går det hurtigere. Det er vigtigt, at du varmer det hele godt igennem, da retten indeholder spinat. Men pas på at risene ikke brænder på.

4. Tilsæt til sidst røræg og edamamebønner og rør godt. Smag til med lidt mere soya og server med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Tip

Har du fiskesauce, østersauce eller sød chilisauce i køleskabet, så tilsæt evt. lidt efter behag, når du smager til. Så kan du give de stegte ris lidt ekstra smag, hvis du synes.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre