Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en super lækker vegetarret: Stor majspandekage med kål og æg, som vi serverer med kartoffeldippers og barbeque-dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartoffeldippers
- 1 stkløg
- 350 gramfrossen blomkålsris
- 285 gramløse majs
- 0.5 spsktørret oregano
- 6 stkæg
- 1 dlmælk
- 0.25 spsksalt
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskfærdig barbequemarinade
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og tilbered de frosne kartoffeldippers efter anvisningen på posen. Du kan også klikke på kokkehuen i ingredienslisten og lave dine egne fra bunden.2
Skær løget i tern og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt blomkålsris og steg videre i et par minutter til blomkålen er tøet op.3
Dræn majsene og tilsæt dem på panden sammen med oregano og rør godt.4
Pisk æg sammen med mælk og salt og fordel blandingen på panden. Kom et låg på eller brug alufolie og skru lidt ned for varmen. Pandekagen er færdig, når æggene er stivnede.5
Bland creme fraiche sammen med barbequemarinade og smag til med salt og peber.6
Server majspandekagen med kartoffeldippers og barbeque-dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dressingen.
Tips: Kan du ikke finde kartoffeldippers, så kan du bare købe kartoffelbåde på frost.