Stor majspandekage med blomkål, majsdippers og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 1 stkløg
  • 350 gramfrossen blomkålsris
  • 285 gramløse majs
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 6 stkæg
  • 1 dlmælk
  • 0.25 spsksalt
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskfærdig barbequemarinade
  •  olivenolie
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en super lækker vegetarret: Stor majspandekage med kål og æg, som vi serverer med kartoffeldippers og barbeque-dressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og tilbered de frosne kartoffeldippers efter anvisningen på posen. Du kan også klikke på kokkehuen i ingredienslisten og lave dine egne fra bunden.

2. Skær løget i tern og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt blomkålsris og steg videre i et par minutter til blomkålen er tøet op.

3. Dræn majsene og tilsæt dem på panden sammen med oregano og rør godt.

4. Pisk æg sammen med mælk og salt og fordel blandingen på panden. Kom et låg på eller brug alufolie og skru lidt ned for varmen. Pandekagen er færdig, når æggene er stivnede.

5. Bland creme fraiche sammen med barbequemarinade og smag til med salt og peber.

6. Server majspandekagen med kartoffeldippers og barbeque-dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dressingen. Tips: Kan du ikke finde kartoffeldippers, så kan du bare købe kartoffelbåde på frost.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre