Stroganoff med ris eller mos - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette er opskriften på vores lækre bøf stroganoff på dag to. Har du kartoffelmos tilovers, luner du blot det. Og ellers kan du koge lidt ris som tilbehør. Lynhurtig og lækker mad på dage hvor tiden er knap. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne af bøf stroganoff i en gryde eller i mikroovnen. Har du kartoffelmos tilovers, kan du også give det en tur i mikroovnen eller i en gryde. Tilsæt evt. lidt mere mælk og smør, så mosen ikke bliver tør. Og ellers koger du blot lidt ris efter anvisningen på pakken.

2. Server stroganoffen med skrællede gulerødder og skyllet agurk skåret i stave som gnavergrønt.

3. Velbekomme!

Tip

Du kan udskifte gulerødder og agurk med andre typer gnavergrønt. Har du mindre børn, så kog gulerødderne, så de ikke sætter sig fast i halsen. Eller brug cherrytomater, peberfrugt, majs, ærter eller andre bløde grøntsager.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre