Sur-sød svinekød, tun og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. Husk også, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pålæg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog majskolben - overvej evt. at koge en håndfuld, så du har til resten af ugens madpakker.

2. Smør bollen med tunsalat og læg sammen. Pak vandmelon, majskolbe og rød peber i stave i madpakken. Pak en rest svinekød i sur-sød sauce med ris fra aftensmaden i en beholder med låg. Husk bestik!

3. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe tunsalaten færdig i supermarkedet - men hvis du følger vores lækre opskrift på tunsalat med æbler og rød peber, tager det kun fem minutter at lave din egen til mange dages madpakker. Og den smager dælme godt :o) Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften og kan tilføje den til din indkøbsliste.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre