Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En rigtig efterårsret med marineret svinefilet, en nem spinatstuvning af frossen spinat og cremefine serveret med kogte kartofler og gulerødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 650 gramkartofler
- 250 gramgulerødder
- 500 gramfrossen spinat
- 2.5 dlcremefine 15%
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg fileten i et ovnfast fad og steg den i ovnen i ca. 25 min.2
Skyl og skrub kartoflerne og skræl gulerødderne. Skær kartoflerne og gulerødderne i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand.3
Optø spinaten i en gryde med låg med en lille stjat vand i bunden eller i mikroovnen. Dræn den optøede spinat for vand - brug evt. en si eller pres væden ud med hænderne.4
Kom spinat og cremefine i en gryde og varm op ved middel varme. Spinaten skal varmes op til kogepunktet men ikke bulderkoge. Smag til med salt og peber.5
Server den marinerede svinefilet med stuvet spinat og kogte kartofler og gulerødder. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Tilsæt evt. lidt revet muskatnød til den stuvede spinat.