Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Ingredienser
( 2 voksne og 2 børn )
- vilde ris
- rester fra svinekød i kokoskarry
- 2 stkæbler
- 50 gramcashewnødder
Lidt om opskriften
15 MIN
0 MIN
Det bliver nemt i dag! Der skal blot varmes rester fra gårsdagens lækre svinekød i kokoskarry. God fornøjelse!
Fremgangsmåde
1. Kog risene efter anvisningen på pakken.
2. Opvarm resterne fra gårsdagens svinekød i karry i mikroovnen eller i en gryde. Det kan være, at du skal spæde saucen op med lidt vand. Husk i så fald at smage til med lidt krydderier og karry efterfølgende.
3. Vask æblerne og befri dem for kerner. Skær dem herefter i mindre stykker.
4. Server resterne med ris, æblerstykker og cashewnødder som tilbehør. Nemt, ik'? Velbekomme!
Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære æblerne i stykker - og dække bord!