Svinekød i kokoskarry med butternut, peanuts og æble - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver nemt i dag! Der skal blot varmes rester fra gårsdagens lækre svinekød i kokoskarry. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens svinekød i karry i mikroovnen eller i en gryde. Det kan være, at du skal spæde saucen op med lidt vand. Husk i så fald at smage til med lidt krydderier og karry efterfølgende.

3. Vask æblerne og befri dem for kerner. Skær dem herefter i mindre stykker.

4. Server resterne med ris, æblerstykker og cashewnødder som tilbehør. Nemt, ik'? Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære æblerne i stykker - og dække bord!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre