Svinekoteletter med kartofler og bønnesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 4 stkkoteletter
  • 0.5 stkblomkål
  • 300 gramfrosne bønner
  • 1.5 spskdijonsennep
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning*
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige svinekoteletter med små kartofler og en hurtig og nem salat med blomkål og bønner. Det hele serveres med en børnevenlig sennepssauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Hæld vandet fra og stil dem til side.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre.

3. Imens koteletterne steger, laver du salaten. Skær blomkålen i små buketter. Skyl dem og steg dem i lidt olivenolie på en pande og tilsæt bønnerne. Smag til med salt og peber.

4. Tag koteletterne af panden uden at gøre den ren. Lad koteletterne hvile på en tallerken, mans du laver saucen. Steg nu kartoflerne på panden, til de har taget lidt farve og dæk dem til på en tallerken. Igen uden at gøre panden ren.

5. Rør nu sennep, madlavningsfløde og boullion sammen på panden og rør godt rundt. Smag til med salt, peber og akaciehonning.

6. Server de saftige koteletter med kartofler, sennepssovs og bønnesalat.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lave små buketter af blomkålen. De kan også krydre koteletterne med salt og peber.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre