Svinekoteletter med kartofler og bønnesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 4 stkkoteletter
  • 0.5 stkblomkål
  • 300 gramfrosne bønner
  • 1.5 spskdijonsennep
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinekoteletter med kartofler og bønnesalat

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Saftige svinekoteletter med små kartofler og en hurtig og nem salat med blomkål og bønner. Det hele serveres med en børnevenlig sennepssauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramsmå kartofler
  • 4 stkkoteletter
  • 0.5 stkblomkål
  • 300 gramfrosne bønner
  • 1.5 spskdijonsennep
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Hæld vandet fra og stil dem til side.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande eller fyr op for grillen. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre.

3. Imens koteletterne steger, laver du salaten. Skær blomkålen i små buketter. Skyl dem og steg dem i lidt olivenolie på en pande eller grill dem. Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand. Bland blomkål og bønner sammen og smag til med salt og peber.

4. Tag koteletterne af panden uden at gøre den ren. Lad koteletterne hvile på en tallerken, mans du laver saucen.

5. Rør nu sennep, madlavningsfløde og boullion sammen på panden eller en gryde (hvis du har lavet koteletter på grillen) og rør godt rundt. Smag til med salt, peber og akaciehonning.

6. Server de saftige koteletter med kartofler, sennepssovs og bønnesalat.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lave små buketter af blomkålen. De kan også krydre koteletterne med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre