Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Super lækker og nem aftensmad som egner sig perfekt til grillen. Marinerede svinekoteletter med nye kartofler, tzatziki og stegte grønne asparges. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- 250 gramgrønne asparges
- 0.5 stkagurk
- 2 dlcreme fraiche 13 %
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand i ca. 5-10 minutter - alt efter størrelsen.2
Pensl koteletterne med lidt olivenolie og brun dem af på grillen. Du kan også stege dem på en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre og gennemstegte.3
Knæk bunden af de grønne asparges. Vend dem i lidt olie og læg dem på grillen i et par minutter. Du kan også stege dem på en pande. Krydr med salt og peber.4
Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Pres derefter væden fra ved at knuge den revne agurk mellem hænderne. Rør creme fraiche sammen med agurk og presset hvidløg og smag til med salt og peber.5
Server de saftige koteletter med kogte kartofler, tzatziki og de stegte asparges. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til knække bunden af de grønne asparges.