Svinekoteletter med ris, stegt bacon og æbler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 2 stkæbler
  • 300 gramgulerødder
  • 200 grambacon i tern
  • 4 stknakkekoteletter
  • 0.5 spskkarry
  • 2 dlkokosmælk
  • 0.5 dlvand
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinekoteletter med ris, stegt bacon og æbler

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Koteletter, stegte æbler og bacon - what's not to like?? Vi har serveret koteletterne med ris og en lækker karrysovs som tilbehør. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Opskriften er super nem at lave, men du skal have gang i kogepladerne. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 2 stkæbler
  • 300 gramgulerødder
  • 200 grambacon i tern
  • 4 stknakkekoteletter
  • 0.5 spskkarry
  • 2 dlkokosmælk
  • 0.5 dlvand
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær løg og og æbler i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Steg bacon i en gryde og tilsæt løg og æble. Lad det simre imens du gør resten klar.

3. Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem på en pande i lidt olivenolie eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret er til det.

4. Steg karryen i lidt olivenolie i en anden pande i et par minutter. Tilsæt gulerødder, kokosmælk og vand og lad det simre til koteletterne er færdige. Smag til med salt og peber. Vil du ha' ekstra smag, kan du tilføje en smuldret terning hønsebouillon.

5. Server de saftige koteletter med ris, karrysovs, stegte æbler og bacon.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og gulerødder - brug en børnevenlig kniv. De kan også krydre koteletterne og smage sovsen til.

Har du kokosmælk tilovers, så frys det ned i en lufttætbeholder - så har du til næste gang, du skal bruge.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre