Syndige kanelsnegle i fad

Ingredienser

( Ca. 16 styk )

  • Dej
  • 2 dlmælk
  • 25 gramgær
  • 100 gramsmør
  • 75 gramsukker
  • 4 tskvaniljesukker
  • 1 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 500 gramhvedemel
  • Remonce
  • 250 gramsmør
  • 1 spskakaciehonning
  • 4 tskstødt kanel
  • 150 grambrun farin
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Syndige kanelsnegle i fad

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Lune kanelsnegle både dufter og smager fuldkommen fantastisk! Her har vi lavet en udgave af den klassiske kanelsnegl, som er bagt i fad, så remoncen bliver, hvor den skal, og sneglene ikke går op under bagningen. Tag ungerne med i køkkenet og bag en portion - de er virkelig gode! God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Dej
  • 2 dlmælk
  • 25 gramgær
  • 100 gramsmør
  • 75 gramsukker
  • 4 tskvaniljesukker
  • 1 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 500 gramhvedemel
  • Remonce
  • 250 gramsmør
  • 1 spskakaciehonning
  • 4 tskstødt kanel
  • 150 grambrun farin

Fremgangsmåde

1. Lun mælken så den er lillefingervarm og rør gæren ud deri. Rør smør, sukker og vaniljesukker hvidt i en skål eller røremaskine. Tilsæt ægget og salt og rør det jævnt. Tilsæt mælkeblandingen og melet lidt efter lidt.

2. Rør på livet løs i nogle minutter, til dejen slipper, når du rører ved den med fingrene. Pas på, at den ikke bliver for tør.

3. Lad dejen hvile i to timer under et viskestykke. Lav imens remoncen ved at piske smør, honning, kanel og brun farin sammen i en skål og stil den til side.

4. Rul dejen tyndt ud i et rektangel på ca. 60 x 40 cm. Smør remoncen ud i et tyndt lag og rul sammen på den lange led. Skær dejen ud i stykker af ca. 3-4 cm og læg dem i et ovnfast fad. Der skal være en lille smule luft i mellem, da de hæver op, når de bages.

5. Lad sneglene hvile under et viskestykke i en times tid. Opvarm imens ovnen til 185 grader varmluft.

6. Bag sneglene i 20-30 minutter, til de er smukt gyldne på toppen. Lad dem køle af - og SÅ må der smovses!

7. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre