Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Vores unger ELSKER tacoskaller, og et friskt bud er, at dine gør det samme - det er nemlig en børnefavorit i de fleste familier. Her har vi fyldt tacoskallerne med krydret kylling og selvfølgelig masser af grønt. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1/2 stkagurk
- 4 stktomater
- salat eller spidskål
- 400 gramkyllingefilet
- 2 tskkarry
- 2 tskpaprika
- 1/2 spsktørret oregano
- 1 dlvand
- 25 gramrevet ost
- tacoskaller
- ketchup eller tacosauce
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg fint. Gem evt. lidt rå løg til topping, hvis der er fans af rå løg i familien. Skyl agurk og tomater og skær dem i mundrette stykker. Skyl salat eller spidskål og skær det i helt fine strimler.3
Skær kyllingen i helt tynde strimler. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.4
Steg løg og hvidløg i lidt olivenolie på en pande, til det har taget farve. Tilsæt kyllingestrimler, karry, paprika, oregano og vand. Krydr med lidt salt og peber og steg videre, til kyllingen er gennemstegt. Husk at smage til.5
Stil alt tilbehør på bordet i små skåle og lun tacoskallerne i ovnen.6
Lad alle i familien sammensætte deres yndlingstaco og gab så højt, I kan.7
Velbekomme :o)Tip
Du kan både bruge salat og spidskål i tacoskallerne. Hvis du bruger spidskål, kan du bruge resten til lækker coleslaw dagen derpå. F.eks. som tilbehør til saftige bøffer på grillen eller panden, alt efter vejret.