Tacoskaller med mexi-fyld. Hertil mangosalat og guacamole - til to dage.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 900 gramfrossen chili con carne blanding
  • 1000 gramhakket oksekød
  • 40 gramtacomix
  • 1 stkmango
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 1 stklime
  • 135 gramtacoskaller
  • 300 gramguacamole
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Sprøde tacoskaller fyldt med lækkert mexi-fyld. Vi serverer de sprøde skaller med lækker mangosalat og guacamole. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen af fyldet til i morgen og brug det i lækre wraps. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg grøntsagsblandingen i en gryde med olivenolie. Når grøntsagerne er tøet op, tilsættes hakket oksekød og tacomix. Lad kødet blive brunet godt af.

2. Skræl mangoen og fjern stenen. Skær frugtkødet i små tern. Skyl agurken og skræl rødløget. Skær begge dele i små tern. Hak koriander fint og tag lidt fra til topping.

3. Hvis ikke alle i familien kan lide koriander, så lad være med at blande det i salaten. Ellers blandes mango, agurk, rødløg og koriander og der smages til med saften fra en lime, salt og peber.

4. Lun tacoskallerne i ovnen. Server dem med oksekødsfyld, salat og guacamole. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære agurk. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre