Tærte med chorizo, rødløg og hytteost

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  tærtedej
  • 5 stkæg
  • 0.5 dlmælk
  • 200 gramhytteost
  • 1 tsksalt
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 stkrødløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 80 gramchorizo i skiver
  • 50 gramrevet ost
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkæbler
  • 150 gramedamamebønner
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med chorizo, rødløg og hytteost

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Vi har lavet utallige af variationer af den klassiske tærte, og her kommer endnu én! Denne udgave er med chorizo, rødløg, hytteost og spidskål. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  tærtedej
  • 5 stkæg
  • 0.5 dlmælk
  • 200 gramhytteost
  • 1 tsksalt
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 stkrødløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 80 gramchorizo i skiver
  • 50 gramrevet ost
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkæbler
  • 150 gramedamamebønner
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir - eller på et meldækket bord, så den er stor nok til at dække tærteformen, hvis den ikke allerede er udrullet.

3. Læg dejen i en smurt tærteform - den skal hænge lidt udover kanten. Prik bunden hist og her med en gaffel, så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

4. Fiks i mellemtiden grøntsager og æggemasse. Bland æg, mælk, hytteost, salt og oregano sammen i en skål.

5. Skræl og skær løgene ud i ringe. Skær skyllet spidskål ud i tynde strimler. Det er ikke sikkert, at du skal bruge det hele - så kan du bruge resten til en salat i løbet af ugen.

6. Fordel spidskålet på tærtebunden og hæld æggemassen over. Top med chorizo i skiver og løgringe og drys med revet ost på toppen.

7. Bag tærten i ca. 30 minutter - eller til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk, gylden overflade.

8. Skær agurk og æble i stave til gnavergrønt. Tilbered edamamebønnerne som anvist på posen.

9. Server den lækre tærte med gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære spidskål og blande æggemassen sammen. De kan også skære gnavergrønt.

Har du tærte tilovers kan resten sagtens fryses - eller bruges i ungernes madpakker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre