Tærte med rejer og pikantost. Hertil grov spinatsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 200 gramfrosne rejer
  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 grampikantost
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 1 pottedild
  • 400 gramfærdig coleslaw
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med rejer og pikantost. Hertil grov spinatsalat.

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

En nem og lækker tærte med rejer og pikantost. Tærten serveres med grov spinatsalat lavet af færdigsnittet coleslaw vendt med spinat, dild og den tilhørende dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 275 gramtærtedej
  • 200 gramfrosne rejer
  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 grampikantost
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 1 pottedild
  • 400 gramfærdig coleslaw
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru ovnen op på 200 grader varmluft.

2. Overhæld rejerne med koldt vand og lad dem dryppe af i en si. Rør æg, hytteost, pikantost, rejer og peber sammen i en skål.

3. Hæld æggemassen over tærtebunden og bag tærten i ovnen i ca. 25 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.

4. Imens tærten bager: Skyl spinat og dild. Hak dilden fint og vend den sammen med spinat, coleslaw, den tilhørende dressing og lidt olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Server den lækre tærte med spinatsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre