Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker tærte med rejer og pikantost. Tærten serveres med grov spinatsalat lavet af færdigsnittet coleslaw vendt med spinat, dild og den tilhørende dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 200 gramfrosne rejer
- 4 stkæg
- 200 gramhytteost
- 100 grampikantost
- 100 gramfriske spinatblade
- 1 pottedild
- 400 gramfærdig coleslaw
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru ovnen op på 200 grader varmluft.2
Overhæld rejerne med koldt vand og lad dem dryppe af i en si. Rør æg, hytteost, pikantost, rejer og peber sammen i en skål.3
Hæld æggemassen over tærtebunden og bag tærten i ovnen i ca. 25 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.4
Imens tærten bager: Skyl spinat og dild. Hak dilden fint og vend den sammen med spinat, coleslaw, den tilhørende dressing og lidt olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.5
Server den lækre tærte med spinatsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.