Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og simpel tærte med skinkestrimler og porre. Serveret med en simpel salat med æbler, ristede græskarkerner og en dressing af sød sennep og olivenolie. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 1 stkporre
- 3 stkæg
- 200 gramhytteost
- 100 gramskinkestrimler
- 2 stkæbler
- 45 gramfærdig salatmix
- 20 gramristede og saltede græskarkerner
- 4 spskolivenolie
- 2 spsksød sennep
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne, alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.3
Imens tærten bager: Skær top og bund af porren, vask den grundigt og snit den fint. Rør æg, hytteost, porre, skinkestrimler, salt og peber sammen.4
Hæld fyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.5
Skyl æblerne og salaten. Skær æblerne efter eget ønske og vend dem sammen med salaten og græskarkernerne.6
Rør olivenolie, sød sennep, salt og peber sammen og fordel det over salaten.7
Server tærten med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og røre dressingen sammen.