Tærte med skinke og porre. Hertil grøn salat med æbler og ristede græskarkerner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 1 stkporre
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 gramskinkestrimler
  • 2 stkæbler
  • 45 gramfærdig salatmix
  • 20 gramristede og saltede græskarkerner
  • 4 spskolivenolie
  • 2 spsksød sennep
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med skinke og porre. Hertil grøn salat med æbler og ristede græskarkerner.

I samarbejde med

En nem og simpel tærte med skinkestrimler og porre. Serveret med en simpel salat med æbler, ristede græskarkerner og en dressing af sød sennep og olivenolie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 275 gramtærtedej
  • 1 stkporre
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 gramskinkestrimler
  • 2 stkæbler
  • 45 gramfærdig salatmix
  • 20 gramristede og saltede græskarkerner
  • 4 spskolivenolie
  • 2 spsksød sennep
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne, alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.

3. Imens tærten bager: Skær top og bund af porren, vask den grundigt og snit den fint. Rør æg, hytteost, porre, skinkestrimler, salt og peber sammen.

4. Hæld fyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.

5. Skyl æblerne og salaten. Skær æblerne efter eget ønske og vend dem sammen med salaten og græskarkernerne.

6. Rør olivenolie, sød sennep, salt og peber sammen og fordel det over salaten.

7. Server tærten med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre