Tærte med skinke og squash. Hertil grov appelsinsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 0.5 stksquash
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 gramskinkestrimler
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkappelsin
  • 1 pottepersille
  • 50 grammandler*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og velsmagende tærte med skinkestrimler og revet squash. Serveret med en lækker grov salat af spidskål, persille, appelsiner og mandler. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Fordel dejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne - alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5-8 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.

3. Imens tærtebunden bager: Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Rør æg, hytteost, squash, skinkestrimler og salt og peber sammen.

4. Hæld tærtefyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 20 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.

5. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Pil eller skær skrællen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Skyl persillen og hak persillen og mandlerne fint. Vend ingredienserne sammen med olivenolie, salt og peber.

6. Server tærten med den grove appelsinsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre