Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og velsmagende tærte med skinketern og revet squash. Serveret med en lækker salat af cherrytomater, agurk, majs og avocado. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 0.5 stksquash
- 3 stkæg
- 200 gramhytteost
- 150 gramskinke i tern
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 285 gramløse majs
- 2 stkavocado
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Fordel dejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne - alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag den i ovnen i 5-8 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.3
Imens tærtebunden bager: Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Rør æg, hytteost, squash, skinketern, salt og peber sammen.4
Hæld tærtefyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.5
Skyl cherrytomater og agurk. Halver tomaterne og skær agurken i små tern. Dræn majsene. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.6
Bland cherrytomater, agurk, majs og avocado sammen med limesaften, olivenolie, salt og peber.7
Server tærten med salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.
Ekstra smag: Tilføj friske krydderurter til salaten.