Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
20 min
Denne udgave af den klassiske tartelet er virkelig god! Vi har nemlig kombineret den med en anden klassiker, quiche lorraine, og bagt dem i ovnen, så det bliver en slags små tærter. De smager forrygende og er også perfekte i ungernes madpakker. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 stkgul peberfrugt
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 50 gramfrosne ærter
- 125 grambacon i skiver
- 6 stkæg
- 50 gramrevet ost
- 8 stktarteletter
- 300 gramgulerødder
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Hak løget. Rens og skyl peberfrugterne, skær dem i tern og bælg eller optø ærterne. Skær baconen i mindre stykker og husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Steg løg og bacon på en pande, til løgene begynder at tage en smule farve - du behøver ikke fedtstof.4
Pisk æggene sammen i en skål, rør løg, bacon, peberfrugter og ærter i massen, krydr med salt og peber og rør det sammen med revet ost.5
Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldt, og stil dem på en bageplade. Har du æggemasse tilovers, kan du fylde resten i muffinforme.6
Bag tarteletterne i ca. 20 minutter i ovnen, til massen er stivnet hele vejen igennem.7
Skræl en håndfuld gulerødder, skær dem i stave og server dem som tilbehør.8
Vebekomme!Tip
Bruger du friske ærter, så server den hele udgave som tilbehør - så kan ungerne selv bælge dem undervejs.