Tarteletter a la quiche lorraine

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 50 gramfrosne ærter
  • 125 grambacon i skiver
  • 6 stkæg
  • 50 gramrevet ost
  • 8 stktarteletter
  • 300 gramgulerødder
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tarteletter a la quiche lorraine

I samarbejde med

3.6, Meget populær

Denne udgave af den klassiske tartelet er virkelig god! Vi har nemlig kombineret den med en anden klassiker, quiche lorraine, og bagt dem i ovnen, så det bliver en slags små tærter. De smager forrygende og er også perfekte i ungernes madpakker. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 50 gramfrosne ærter
  • 125 grambacon i skiver
  • 6 stkæg
  • 50 gramrevet ost
  • 8 stktarteletter
  • 300 gramgulerødder
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Hak løget. Rens og skyl peberfrugterne, skær dem i tern og bælg eller optø ærterne. Skær baconen i mindre stykker og husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Steg løg og bacon på en pande, til løgene begynder at tage en smule farve - du behøver ikke fedtstof.

4. Pisk æggene sammen i en skål, rør løg, bacon, peberfrugter og ærter i massen, krydr med salt og peber og rør det sammen med revet ost.

5. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldt, og stil dem på en bageplade. Har du æggemasse tilovers, kan du fylde resten i muffinforme.

6. Bag tarteletterne i ca. 20 minutter i ovnen, til massen er stivnet hele vejen igennem.

7. Skræl en håndfuld gulerødder, skær dem i stave og server dem som tilbehør.

8. Vebekomme!

Tip

Bruger du friske ærter, så server den hele udgave som tilbehør - så kan ungerne selv bælge dem undervejs.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre