Tarteletter med ærter, gulerødder, skinke og muskatnød. Hertil bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 5 dlmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 4 spskmajsstivelse
  • 1 dåsehvide aspargessnitter
  • 300 gramfrosne ærter og gulerødder
  • 150 gramskinke i tern
  • 450 gramfrosne bønner
  • 10 stktarteletter
  •  revet muskatnød
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tarteletter med ærter, gulerødder, skinke og muskatnød. Hertil bønner.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Sprøde tarteletter fyldt med en let stuvning med skinke, ærter, gulerødder, aspargessnitter og et strejf af muskatnød serveret med bønner som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 5 dlmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 4 spskmajsstivelse
  • 1 dåsehvide aspargessnitter
  • 300 gramfrosne ærter og gulerødder
  • 150 gramskinke i tern
  • 450 gramfrosne bønner
  • 10 stktarteletter
  •  revet muskatnød
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Kom mælken i en gryde sammen med hønsebouillon og bring det i kog. Pas på det ikke brænder på eller koger over. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.

2. Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt aspargesene til sovsen. Tilsæt ærter, gulerødder og skinke i tern og bring det i kog. Smag til med salt, peber og muskatnød.

3. Kog bønnerne i ca. 5 min. og lun tarteletterne i ovnen.

4. Server de sprøde tarteletter med stuvningen og bønner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir og smage stuvningen til.

Ekstra smag: Drys med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre