Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Sprøde tarteletter fyldt med en let stuvning med skinke, ærter, gulerødder, aspargessnitter og et strejf af muskatnød serveret med bønner som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 5 dlmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 4 spskmajsstivelse
- 1 dåsehvide aspargessnitter
- 300 gramfrosne ærter og gulerødder
- 150 gramskinke i tern
- 450 gramfrosne bønner
- 10 stktarteletter
- revet muskatnød
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Kom mælken i en gryde sammen med hønsebouillon og bring det i kog. Pas på det ikke brænder på eller koger over. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.2
Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt aspargesene til sovsen. Tilsæt ærter, gulerødder og skinke i tern og bring det i kog. Smag til med salt, peber og muskatnød.3
Kog bønnerne i ca. 5 min. og lun tarteletterne i ovnen.4
Server de sprøde tarteletter med stuvningen og bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir og smage stuvningen til.
Ekstra smag: Drys med friskhakket persille.