Tarteletter med rester fra kyllingefrikassé

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har fyldt en håndfuld sprøde tarteletter med resterne fra vores lækre kyllingefrikassé. En super nem og lækker resteret til de dage, hvor mor og far kommer sent hjem fra arbejde, ungerne er til fritidsaktiviteter, eller der generelt bare er lidt for få timer i døgnet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og varm imens resterne fra gårsdagens kyllingefrikassé. Enten i en gryde eller i mikroovnen.

2. Har du lidt ekstra gulerødder, ærter, asparges eller andre grøntsager på lager, kan du sagtens tilsætte en håndfuld eller to (husk dog lige at blanchere aspargesene i spilkogende vand i ca. 30 sekunder). Så bliver retten fuldkommen som ny igen :o)

3. Lun tarteletterne i et par minutter, fyld dem med frikassé og top evt. med lidt grønt på toppen. Server sammen med lidt gnavergrønt efter eget valg.

4. Velbekomme!

Tip

Du kan f.eks. bruge gulerødder eller agurk skåret i stave, små tomater, majs, peberfrugt eller ærter som gnavergrønt. Læg grøntsagerne på et fad og stil det midt på bordet - så kan ungerne selv tage det, de har lyst til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre