Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En super lækker og smagfuld suppe med saft og kraft, der er kogt på kyllingeskroget fra i går og spiffet op med kokosmælk, karry og wokblanding. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra helstegt kylling
- 1 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 450 gramfrossen wokblanding
- 4 dlkokosmælk
- 1.5 spskkarry
- 200 gramrisnudler
- 1 stklime
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil kødresterne af kyllingeskroget og gem dem til senere. Kom det afpillede kyllingeskrog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.2
Tag skroget op af gryden og smid det ud. Si evt. suppen for urenheder, hvis du synes. Tilsæt den frosne wokblanding, kokosmælk, karry og kyllingestykkerne. Varm det godt op og smag til med salt og peber.3
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.4
Server den varme suppe med risnudler. Så må der slubres - velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.