Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En supernem vegetarisk tikka masala. Vi har brugt en færdig tikka masala sauce og tilføjet blomkål og kartofler. Agurkedressingen er lavet på hytteost, men er du og familien ikke til det, kan den sagtens skiftes ud med creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsehakkede tomater
- 350 gramtikka masala sauce
- 0.5 stkblomkål
- 650 gramkartofler
- 0.5 stkagurk
- 200 gramhytteost
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bring en gryde med vand i kog til kartoflerne.2
Kom hakkede tomater og tikka masala saucen i en gryde og varm op. Rør lidt i gryden undervejs.3
Imens saucen opvarmes: Pluk små buketter af blomkålet og skyl dem. Tilsæt buketterne til saucen og lad det simre i ca. 20 min.4
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand. Vend dem herefter op i saucen.5
Skyl agurken og skær den i små tern. Vend agurketernene sammen med hytteost, salt og peber.6
Server tikka masala med blomkål, kartofler og agurkedressing på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Top med friske koriander.