Tikka masala med linser. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 100 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stksquash
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 50 grammandler*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tikke masala er en lækker indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala sauce og tilsat kokosmælk, hakkede tomater, røde linser, revet squash og serveret den med ris og ristede mandler på toppen. Vælg gerne fuldkornsris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl de røde linser. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits de røde linser i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 10 min. Det er vigtigt, at du rører i gryden undervejs.

3. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt tikka masala saucen og squashen og lad det simre i yderligere 15 min. Rør fortsat i gryden undervejs. Smag til med salt og peber.

4. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.

5. Server tikka masalaen med dampende varme ris og drys med ristede mandler på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle linserne, røre i gryden og smage til. Ekstra smag: Top med friske koriander.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre