Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med pandestegt torskefilet og karrysovs med broccoli, gulerødder, porre og kokosmælk. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkporre
- 1 stkbroccoli
- 250 gramgulerødder
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 225 gramtorskefilet
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint. Skyl broccolien og pluk den i små buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.3
Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt porre, broccoli og gulerødder og steg det i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.4
Skær torskefileterne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og steg fiskestykkerne på begge sider. Krydr med salt og peber.5
Server torsk med karrysovs og dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.