Torsk med broccoli og gulerødder i karrysovs. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkporre
  • 1 stkbroccoli
  • 250 gramgulerødder
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Torsk med broccoli og gulerødder i karrysovs. Hertil ris.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En lækker ret med pandestegt torskefilet og karrysovs med broccoli, gulerødder, porre og kokosmælk. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkporre
  • 1 stkbroccoli
  • 250 gramgulerødder
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint. Skyl broccolien og pluk den i små buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

3. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt porre, broccoli og gulerødder og steg det i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

4. Skær torskefileterne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og steg fiskestykkerne på begge sider. Krydr med salt og peber.

5. Server torsk med karrysovs og dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre