Torskeloins i svøb med ovnbagte søde kartofler og bønner vendt i pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsøde kartofler
  • 300 gramfrosne bønner
  • 130 gramgrøn pesto
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker fiskeret med torskeloins i serranosvøb. Vi serverer fisken med ovnbagte søde kartofler, bønner vendt i pesto og en nem citrondressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl de søde kartofler og skær dem i mundrette størrelser. Vend kartoflerne sammen med de frosne grønne bønner og pesto. Fordel grøntsagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skær torskeloinsene i mindre stykker og vikl en skive serranoskinke omkring hvert stykke. Varm en pande op med olivenolie og steg torskestykkerne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.

4. Rør creme fraiche sammen med citronsaft, citronskal, salt og peber.

5. Server de saftige torskeloins i svøb med ovnbagte søde kartofler og bønner vendt i pesto med citrondressing på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre