Torskeloins med karrysovs og broccoli. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkbroccoli
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Torskeloins med karrysovs og broccoli. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker fiskeret med torskeloins i en lækker karrysovs med masser af grøntsager og kokosmælk. Serveret med broccoli, ris og peanuts som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkbroccoli
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og grøntsagsblandingen.

3. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.

4. Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.

5. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

6. Skær torskeloins i mundrette stykker, kom dem i sovsen og lad dem simre med i ca. 5 min.

7. Server torskeloins med karrysovs, dampende varme ris, broccoli og peanuts som topping. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med mangochutney.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre