Torskerognsalat

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 dåsetorskerogn
  • 1/2 pottepurløg
  • 1/2 dlskyr*
  • 1 spskmayonnaise
  •  salt og peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne torskerognsalat er super lækker og en god måde at få ungerne til at spise fisk på. Den er lynhurtig at lave og holder sig flere dage i køleskabet i et helt rent glas eller en tætsluttende beholder.

Fremgangsmåde

1. Mos torskerognen med en gaffel i en skål og bland den med fint hakket purløg, skyr og mayonnaise. Smag til med salt og peber. Juster evt. konsistensen med mere mayo og skyr, hvis du synes.

2. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre