Tortellini med ost, skinke og tomatsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 500 gramtortellini
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  • 75 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag gør vi en undtagelse og bruger færdiglavede tortellinier. De smager virkelig godt, og så er aftensmaden klar på kun på 15 minutter. Til gengæld er tomatssaucen en klassisk hjemmelavet og italiensk udgave med hvidløg og oregano. Servér retten med gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær løget ud i små tern og steg det i olivenolie i en lille gryde. Tilsæt hakkede tomater, presset eller hakket hvidløg og oregano og bring det hele i kog. Smag saucen til med salt og peber og lad den simre, imens du koger tortellinierne og skærer grøntsager.

2. Kog tortellinierne efter anvisningen på pakken.

3. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

4. Servér tortillinierne i dybe tallerkener toppet med tomatsauce, revet ost og evt. lidt grønt på toppen. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Tip

Du kan bruge lige den type revet ost, du har lyst til. Men skal det være ægte italiensk, så vælg den hårde ost, grana padano, du kan købe i trekanter i de fleste supermarkeder. Du kan også, hvis du virkelig vil slå ud med armene, vælge den helt ægte parmesan.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre