Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Tortellini er fantastiske til hurtig og lækker aftensmad. Her serverer vi dem med nem flødesovs med chorizo, timian og grønt som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 80 gramchorizo- eller anden pølse
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spsktørret timian
- 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramtortellini
- 300 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær løg og chorizo ud i tern og steg begge dele i olivenolie i en lille gryde. Tilsæt presset eller hakket hvidløg, timian, madlavningsfløde, vand og grøntsagsbouillon og bring det hele i kog.2
Smag saucen til med salt og peber og lad den simre, imens du koger tortellinierne efter anvisningen på pakken og skærer grøntsager.3
Skræl gulerødderne, skyl peberfrugten og skær begge dele i stave til gnavergrønt.4
Servér tortillinierne i dybe tallerkener toppet med flødesovs, revet parmesan-ost og gnavergrønt som tilbehør.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære chorizoen ud i stykker. De kan også skrælle gulerødder og skære peberfrugt.