Max 15 min.: Tortellini chorizo og gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 80 gramchorizo- eller anden pølse
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramtortellini
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tortellini er fantastiske til hurtig og lækker aftensmad. Her serverer vi dem med nem flødesovs med chorizo, timian og gnavergrønt som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær løg og chorizo ud i tern og steg begge dele i olivenolie i en lille gryde. Tilsæt presset eller hakket hvidløg, timian, madlavningsfløde, vand og grøntsagsbouillon og bring det hele i kog.

2. Smag saucen til med salt og peber og lad den simre, imens du koger tortellinierne efter anvisningen på pakken og skærer grøntsager.

3. Skræl gulerødderne, skyl peberfrugten og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

4. Servér tortillinierne i dybe tallerkener toppet med flødesovs, revet parmesan-ost og gnavergrønt som tilbehør.

5. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være børn være med til at skære chorizoen ud i stykker. De kan også skrælle gulerødder og skære peberfrugt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre