Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Tortillas er nem og lækker aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Har har vi fyldt dem med sprøde falafler, grov spidskålssalat, rød peberfrugt, tomat og agurk og toppet med en hjemmerørt pestodressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfalafler
- 35 gramsalatmix
- 1 stkagurk
- 10 stkcherrytomater
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 1 stkspidskål
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskrød pesto
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl salaten, agurken, tomaterne og peberfrugten og pil skrællen af rødløget. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern.3
Hvis du har fået fingrene i et stort spidskål (og forhåbentlig ikke i mandolinjernet!) kan du gemme resterne til en grov salat i løbet af ugen.4
Vend salaten og spidskålen sammen med olivenolie, salt og peber og skær de øvrige grøntsager ud efter eget ønske.5
Rør creme fraiche og rød pesto sammen i en skål.6
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.7
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.