Tortillapandekager med falafler, humus, avocado og granatæble

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfalafler
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 1 stksnackpeber
  • 2 stkavocado
  • 0.5 stkrødt el. alm. spidskål
  • 100 gramgranatæblekerner
  • 200 gramhumus
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tortillapandekager kan variere i det uendelige. Her har vi fyldt dem med sprøde falafler, humus, spidskål, snackpeber, spinat, granatæblekerner, avocado og creme fraiche-dressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl spinaten og snackpeberen. Skær snackpeber og avocadoerne efter eget ønske og snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!

3. Vend spidskål, spinat, snackpeber og granatæblekerne sammen med olivenolie, salt og peber.

4. Kom humus og creme fraiche op i små skåle.

5. Lun tortillaerne i ovnen eller på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme humus og creme fraiche op i små skåle. Ekstra smag: Top med frisk eller tørret chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre