Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre fuldkornstortillapandekager med grillost, en færdigsnittet salat med tilhørende dressing, agurk, tomat og sweet potato fritter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramsweet potato fritter
- 310 gramdagens salat med dressing
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 220 gramgrillost
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Læg sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem som anvist på posen.2
Vend den færdigsnittede salat med den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber og evt. lidt olivenolie.3
Skyl tomaterne og agurken og skær dem i skiver.4
Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg grillosten. Skær den herefter i mindre stykker.5
Lun tortillapandekagerne på grillen eller i ovnen.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien lave deres egen tortillapandekage. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lægge sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Husets yndlingsdressing.