Tortillas med fajita, hakket svinekød og sorte bønner. Hertil creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 tskstødt kanel
  • 0.5 spskspidskommen
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet lækre lune tortillapandekager med simpelt fyld af en fajitablanding fra frost, hakket svinekød og sorte bønner. Serveret med frisksnittet icebergsalat, agurk og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne fajita-blanding.

2. Kom de sorte bønner op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

3. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Snit icebergsalaten fint.

4. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Kom creme fraichen op i en lille skål og smag til med salt og peber.

6. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle de sorte bønner. Ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre