Tortillas med svinekød og con carne grønt. Hertil creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tortillas med svinekød og con carne grønt. Hertil creme fraiche.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet lækre lune tortillapandekager med simpelt fyld af en con carne-blanding fra frost, hakket svinekød og majs. Serveret med salat, agurk og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne con carne-blanding.

2. Kom majsene op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

3. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skyl salatblandingen.

4. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Kom creme fraichen op i en lille skål og smag til med salt og peber.

6. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle majsene.

Ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre