Tortillas med svinekød og con carne grønt. Hertil creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramhakket svinekød
  • 0.5 spskstødt kanel
  • 0.5 spskspidskommen
  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 280 gramløse majs
  • 0.5 stkagurk
  • 75 gramsalatmix
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet lækre lune tortillapandekager med simpelt fyld af en con carne-blanding fra frost, hakket svinekød og majs. Serveret med salat, agurk og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne con carne-blanding.

2. Kom majsene op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

3. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skyl salatblandingen.

4. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Kom creme fraichen op i en lille skål og smag til med salt og peber.

6. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle majsene. Ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre