Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
I dag bruger vi resterne fra gårsdagens chili con carne i lune tortilla wraps med grøntsager, guacamole, jalapenos og sprøde snack roles. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra chili sin carne
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 140 gramløse majs
- 150 gramsnack rolls
- 2 stkavocado
- 1 fedhvidløg
- 1 dlfraiche 5%
- 6 stkfuldkornstortillas
- 50 gramjalapenos i skiver
- lime
- salt
Fremgangsmåde
1
Opvarm con carnen i en gryde eller i mikroovnen.2
Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette stykker. Kom grøntsager, majs, jalapenos og snack roles i små skåle.3
Mos avocadoerne i en skål med en gaffel og bland dem med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og lidt limesaft.4
Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen.5
Lad hele familien sammensætte deres yndlingstortilla.6
Så må der gabes - velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne og mose avocadoen.