Tortillawraps med chili con carne, guacamole og grøntsager - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tortillawraps med chili con carne, guacamole og grøntsager - dag to

I samarbejde med

3.0, Meget populær

I dag bruger vi resterne fra gårsdagens chili con carne i lune tortilla wraps med grøntsager, guacamole, jalapenos og sprøde snack roles. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm con carnen i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette stykker. Kom grøntsager, majs, jalapenos og snack roles i små skåle.

3. Mos avocadoerne i en skål med en gaffel og bland dem med presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og lidt limesaft.

4. Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen.

5. Lad hele familien sammensætte deres yndlingstortilla.

6. Så må der gabes - velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne og mose avocadoen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre