Tundeller med fyldig salat med bagt hokkaido og granatæbler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 3 dåsetun i olie
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 3 stkæg
  • 50 gramhavregryn
  • 1 stkgranatæble
  • 2 stkæbler
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 80 gramrød pesto
  • 1 stkcitron
  •  rugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tundeller med fyldig salat med bagt hokkaido og granatæbler

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en skøn efterårsret med tundeller, som vi serverer med en fyldig salat med bagte hokkaido, æbler, spidskål og granatæbler. Hertil stegt rugbrød og rød pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 3 dåsetun i olie
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 3 stkæg
  • 50 gramhavregryn
  • 1 stkgranatæble
  • 2 stkæbler
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 80 gramrød pesto
  • 1 stkcitron
  •  rugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Vask græskarret, del det i to og fjern kernerne. Skær græskaret i grove stave og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med en god slat olivenolie og bag dem i ovnen i 20-30 minutter til de er gyldne.

3. Skær rugbrødet ud i aflange stave og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp rugbrødsstavene med lidt olivenolie og salt. Bag stavene gyldne og sprøde i ovnen i 15-20 minutter.

4. Hæld væden fra tunen op i en skål. Hak løg og hvidløg fint og bland det sammen med tun, æg, havregryn, salt og peber. Rør det hele godt sammen. Er farsen for tynd, tilsætter du lidt mere havregryn. Er den for fast, tilsætter du lidt mælk eller væde fra tunen.

5. Form nu farsen til runde deller med en ske eller hænderne, som du har fugtet i lidt vand. Steg tundellerne i olivenolie på en pande.

6. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål (..pas på tøjet)! Skyl æblerne og skær dem i tern. Hæld væden fra kikærterne. Skyl spidskål og skær det fint.

7. Bland spidskål med kikærter, hokkaido, æbler og granatæbler. Smag til med saften fra citron, olivenolie, salt og peber.

8. Server tundellerne med den fyldige salat, rugbrødsstave og pesto. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse granatkerner ud. De kan også skære æblerne i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre