Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Tunmousse er hurtig at lave og en sand vinder i et lunt pitabrød til aften, eller i madpakken. Denne version er lavet med skyr, men du kan selvfølgelig selv justere til den ene eller anden side, alt afhængigt af, om du og familien er mest vild med skyr eller mayo ;o)
Portioner
Ingredienser
- 1/2 stkagurk
- 1/2 stkrød peberfrugt
- 1 stkdrueagurk
- 1 stkhårdkogte æg
- 150 gramløse majs
- 2 dåsertun i vand
- 4 spskskyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak agurk, rød peberfrugt, drueagurk og hårdkogt æg i fine tern. Dræn majs og tun for vand og bland det sammen med grøntsagerne i en skål.2
Bland skyr, mayonnaise og honning i en skål og smag til med salt og peber. Vend dressingen med tunen og grøntsagerne og server med lidt hakket purløg på toppen, hvis du har det på lager.3
Velbekomme :o)