Tunmousse

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1/2 stkagurk
  • 1/2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkdrueagurk
  • 1 stkhårdkogte æg
  • 150 gramløse majs
  • 2 dåsertun i vand*
  • 4 spskskyr*
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskakaciehonning*
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tunmousse er hurtig at lave og en sand vinder i et lunt pitabrød til aften, eller i madpakken. Denne version er lavet med skyr, men du kan selvfølgelig selv justere til den ene eller anden side, alt afhængigt af, om du og familien er mest vild med skyr eller mayo ;o)

Fremgangsmåde

1. Hak agurk, rød peberfrugt, drueagurk og hårdkogt æg i fine tern. Dræn majs og tun for vand og bland det sammen med grøntsagerne i en skål.

2. Bland skyr, mayonnaise og honning i en skål og smag til med salt og peber. Vend dressingen med tunen og grøntsagerne og server med lidt hakket purløg på toppen, hvis du har det på lager.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre