Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En dejlig smagfuld tunsalat med æg, spidskål, radiser, tomater, majs, agurk og oliven. Serveret med lune fuldkornsflutes. God fornøjelse.
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- miniflutes med fuldkorn
- 1 bundtradiser
- 0.5 stkagurk
- 2 stktomater
- 0.5 stkspidskål
- 2 dåsetun i olie
- 285 gramløse majs
- 150 gramgrønne oliven med paprika
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 7-8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand. Lun flutene efter anvisningen på posen.2
Skyl radiserne, agurken og tomaterne og skær dem ud efter eget ønske. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.3
Hæld olien fra tunen op i en lille skål. Dræn majs og oliven for væde.4
Vend alle ingredienserne sammen med lidt olie fra tunen og evt. ekstra olivenolie og smag til med salt og peber.5
Server tunsalaten med æg på toppen og lune flutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle radiserne og agurken.