Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker sommerret med lynstegte tunbøffer, en frisk melonsalsa med agurk, peberfrugt og citronsaft og kogte kartofler vendt med friskhakket dild. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 0.5 stkcantaloupemelon
- 1 stkcitron
- 450 gramtunsteak
- 1 pottedild
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Skyl agurken og peberfrugten og pil skrællen af rødløget. Skær agurk, peberfrugt, rødløg og melonkødet i små tern. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.3
Varm en pande op med olie og lynsteg tunbøfferne i ca. 1½ minut på hver side. Krydr med salt og peber.4
Skyl dilden og hak den fint. Vend de kogte kartofler med lidt olivenolie og friskhakket dild.5
Server tunsteakene med melonsalsa og dildkartofler. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.
Ekstra smag: Vend lidt sød chilisauce i melonsalsaen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.