Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En nem og meget lækker tyrkiskinspireret pastaret smagt til med varme krydderier og toppet med hvidløgsdressing og cherrytomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2.5 dlcreme fraiche 13%
- 1 fedhvidløg
- 1 stkløg
- 400 gramhakket kyllingekød
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spsksød paprika
- 90 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 250 grampasta
- 10 stkcherrytomater
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.
2 Pil skrællen af løget og hak det fint.
3 Varm en gryde op med olie og svits hakket kyllingekød, løg, spidskommen og paprika. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater og lad kødsovsen simre. Smag til med salt og peber.
4 Imens kødsovsen simrer: Kog pastaerne efter anvisningen på posen.
5 Skyl cherrytomaterne og skær dem i skiver.
6 Server den lækre pastaret toppet med hvidløgsdressing og cherrytomater. Top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre hvidløgsdressingen sammen, skylle cherrytomaterne og smage til.
Ekstra smag: Top med friskhakket persille.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



