Super nem og lækker vegansk koldskål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 7 dlsoyamælk med vanilje
  • 5 dlsoyayoghurt naturel
  • 2 spskvaniljesukker
  • 0.5 stkcitron
  • 80 gramsirup
  • 1.5 tskcitronsyre
  • 0.25 tsksalt
  • 1 spskkogende vand
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Super nem og lækker vegansk koldskål

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Den klassiske koldskål er lavet på mælkprodukter, men her har vi lavet en version med soyamælk, der smager super godt og er nem at lave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 7 dlsoyamælk med vanilje
  • 5 dlsoyayoghurt naturel
  • 2 spskvaniljesukker
  • 0.5 stkcitron
  • 80 gramsirup
  • 1.5 tskcitronsyre
  • 0.25 tsksalt
  • 1 spskkogende vand

Fremgangsmåde

1. Pisk soyamælk og soyayoghurt naturel (f.eks. Alpro) sammen med vaniljesukker, skyllet og revet citronskal og sirup rigtig godt sammen i en skål.

2. Bland citronsyre sammen med salt og opløs det med lidt kogende vand. Tilsæt blandingen til koldkålen og bland det godt.

3. Så er der serveret - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienser i skålen og piske det hele sammen. De skal selvfølgelig også smage koldskålen til!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre