Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre vegetarbøffer lavet med kidneybønner, rødløg, hvidløg og persille. Serveret med en lækker hjemmerørt coleslaw.
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 dåsekidneybønner
- 1 stkrødløg
- 0.5 pottepersille
- 1 fedhvidløg
- 60 gramhavregryn
- 0.5 spskpaprika
- 1 stkæg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 2 spskmayonnaise
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskakaciehonning
- 0.5 spsksød sennep
- 1 spskeddike
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl kartoflerne, skær dem både, vend dem i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Skyl kidneybønnerne og persillen, skræl rødløget og skær det i grove tern. Kom kidneybønner, persille, løg, hvidløg, havregryn, paprika, æg og bouillon i en blender. Blend det hele sammen til en fast og ensartet masse. Du kan også bruge en stavblender i en skål.4
Varm en pande op med raps- eller olivenolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du nu foretrækker dine bøffer. Steg vegetarbøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overfald på begge sider. Vær forsigtig når du vender dem.5
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern.6
Rør mayonnaise, creme fraiche, honning, sennep, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med fintsnittet spidskål og revne gulerødder.7
Server vegetarbøfferne sammen med ovnstegte kartofler og coleslaw. Velbekomme!Tip
Opgaver til de mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn rive gulerødderne og røre dressing sammen.