Vegetarbøffer med ovnbagte kartofler og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 60 gramhavregryn
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 stkæg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 spskmayonnaise
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskakaciehonning*
  • 0.5 spsksød sennep
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre vegetarbøffer lavet med kidneybønner, rødløg, hvidløg og persille. Serveret med en lækker hjemmerørt coleslaw.

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl kartoflerne, skær dem både, vend dem i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl kidneybønnerne og persillen, skræl rødløget og skær det i grove tern. Kom kidneybønner, persille, løg, hvidløg, havregryn, paprika, æg og bouillon i en blender. Blend det hele sammen til en fast og ensartet masse. Du kan også bruge en stavblender i en skål.

4. Varm en pande op med raps- eller olivenolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du nu foretrækker dine bøffer. Steg vegetarbøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overfald på begge sider. Vær forsigtig når du vender dem.

5. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern.

6. Rør mayonnaise, creme fraiche, honning, sennep, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med fintsnittet spidskål og revne gulerødder.

7. Server vegetarbøfferne sammen med ovnstegte kartofler og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Opgaver til de mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn rive gulerødderne og røre dressing sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre