Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En virkelig lækker burger - helt uden kød. Vi har lavet bøfferne af kidneybønner og lagt burgerne sammen med salat, agurk, tomat og chilimayonnaise serveret i en fuldkornsbolle. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrosne rodfrugtfritter
- 1 dåsekidneybønner
- 1 stkrødløg
- 60 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 0.5 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spskpaprika
- 2 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- crisp salat
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
- chilimayonnaise
Fremgangsmåde
1
Kom rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen.2
Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Skræl rødløget og skær det i grove stykker. Kom kidneybønner, rødløg, havregryn, æg, bouillon og paprika i en blender og blend det til en fast masse. Lad farsen trække i 5 min.3
Imens farsen trækker: Skyl tomater og agurk og skær dem i skiver.4
Varm en pande op med olivenolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker dine bøffer. Steg bøfferne til de har en fast konsistens og gylden overfalde på begge sider.5
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med sprøde rodfrugtfritter som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.
Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.